Leeg winkelwagentje

Stralingsadviezen

Stralingsadviezen

De oude geneeskunst wist het al: een goede nachtrust is de basis voor een gezonde geest en een uitgerust lichaam. Dat was voor onze voorvaderen reden om met zorg hun slaapplaats te kiezen. Zij hielden rekening met natuurlijke aardstralen die als een soort mystiek krachtveld, invloed uitoefenen uit op alles wat leeft. Het bestaan van aardstralen wordt in de wetenschap niet aanvaard maar de natuurgeneeskunde neemt aardstralen of ‘prikkels’ serieus.

Ook elektrosmog wordt door de natuurgeneeskunde zeer serieus genomen. Want de totale hoeveelheid elektrische apparaten en de daaraan gekoppelde overprikkeling, vermeerdert elk jaar. Dat is zeker een aandachtspunt van De Horizon. Want wie staat er nou bij stil dat ‘nieuwigheden’ ook een andere kant hebben?

De Horizon kan elk huis, woning of bedrijf testen op de aanwezigheid van straling. Is de hoeveelheid boven de norm? Dan geeft De Horizon graag advies hoe elke leefomgeving en met nadruk de slaapplek, een ontspannen plek wordt. Wilt u weten hoe groot de kans is dat u belast bent door straling? Bel of mail en we kunnen uw huis d.m.v. meetapparatuur controleren op overmatige straling.Daarmee wordt getest op zowel aardstralen, wateraders, elektrische en magnetische spanningsvelden als draadloze verbindingen. Door middel van eenvoudige betaalbare veranderingen / oplossingen, voelen mensen zich vaak in enkele dagen beter / krachtiger.

 

     
 
Bezoek onze webshop
Bekijk onze producten
     

 

     
 
Wilt u stralingsadvies
Ga naar ontstoren.com
     

 

     
 
Telefoon
0413 - 478726
     

 

     
 
Email
info@dehorizon.info
     

Maak een afspraak

Bewijs dat u menselijk bent

De Horizon

Kastanjestraat 3
5492 EZ Sint Oedenrode
Tel: 0413-478726
Email: info@dehorizon.info

Gastenboek

Wat een geweldige vrouw! Ik kan vele verhalen hier schrijven, maar wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen. Ik heb een aa...