Leeg winkelwagentje

Basisch-mineraal voetbad

Basisch-mineraal voetbad

Voeten dragen ons overal naar toe en zijn onze belangrijkste steunpilaar. Verzorg ze daarom met aandacht door twee- tot driemaal per week een voetbad te nemen. Een basisch-mineraal voetbad met een ideale tijdsduur tussen 15 en 60 minuten, helpt voeten te ontspannen. Verder vinden voeten en onderbenen het fijn om regelmatig– om de 3 tot 5 minuten –afgeborsteld te worden. Het is aan te raden om steeds in de uitscheidingsrichting – naar de teentoppen – te borstelen. Dit verwijdert afvalstoffen uit het lichaam.

Basische massages zijn een vorm van zeer intensieve behandelingen. U ervaart niet alleen de weldadige effecten van een massage met MeineBase basisch-mineraal voetbad, maar tegelijkertijd ervaart u op een zachte manier de stimulerende werking van de peeling.

Voor een basisch-mineraal voetbad hebt u nodig:

1 theelepel P. Jentschura MeineBase
36C – 38C warm water
borstel eventueel met steel

Basisch-mineraal volbad 

De huid is het grootste uitscheidingsorgaan, door het nemen van een basisch-mineraal volbad kunnen afvalstoffen en zuren gemakkelijk worden uitgescheiden. Het helpt zo ook bij het ontzuren van het lichaam en moeheid verdwijnt.

 

     
 
Bezoek onze webshop
Bekijk onze producten
     

 

     
 
Wilt u stralingsadvies
Ga naar ontstoren.com
     

 

     
 
Telefoon
0413 - 478726
     

 

     
 
Email
info@dehorizon.info
     

Maak een afspraak

Bewijs dat u menselijk bent

De Horizon

Kastanjestraat 3
5492 EZ Sint Oedenrode
Tel: 0413-478726
Email: info@dehorizon.info

Gastenboek

Wat een geweldige vrouw! Ik kan vele verhalen hier schrijven, maar wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen. Ik heb een aa...