Voetreflextherapie workshop

Workshop Voetreflexzonetherapie

Wilt u leren om een ontspannende voetreflexzonetherapie te geven aan familie of aan cliënten? Dat kan bij therapeute Dianne van den Bosch.

Duur van de workshop:  op 3 dagen op anvraag.

Tijdstip: 10.00 tot 15.30 uur

Wilt u graag een workshop voetreflexzonetherapie volgen in een kleine groep? Dan kunt u zich opgeven bij De Horizon.

In 3 dagen leert wat er allemaal bereikt kan worden met voetreflex

Voetreflex kan ingezet worden in gezinnen, voor man en vrouw en zelfs pedicures en massagetherapeuten passen voetreflex toe. We leren in kleine groepjes zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Ik werk altijd vanuit mijn hart en dat wil ik deze 5 avonden graag overbrengen aan mijn cursisten. 

Hebt u interesse? Bel gerust naar 0413-478726 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat leert voetreflexzonetherapie u?

De workshop voetreflexzonetherapie geeft u eerst een gedegen theoretische ondergrond. U leert de voet kennen, de energiebanen en alle handgrepen en vaardigheden die daar bij horen. Met ontspanningstechnieken bereidt u de voet voor op een behandeling. Daarna vertelt de cursus hoe u een volledige behandeling met voetreflexzonetherapie geeft. Het lesmateriaal bevat speciale voetenkaarten die u helpen de juiste reflexgebieden te vinden.
 
Duidelijke behandelschema’s laten zien hoe u allerlei lichamelijke aandoeningen effectief met voetreflexzonetherapie kunt aanpakken Wilt u uw vaardigheden met anderen oefenen? Dan kan tijdens een van de optionele praktijkdagen. 
 
Workshop Voetreflextherapie: wat kunt u ermee?

In de workshop Voetreflextherapie vindt u alle kennis om op verantwoorde wijze als voetreflextherapeut aan de slag te gaan. Voetreflexzonemassage kunt u uitstekend aan huis of op locatie geven: als zelfstandige therapie of in combinatie met andere therapievormen.

Therapeutische voetmassage past uitstekend in de praktijk van zorgverleners en pedicures. Daarnaast leent voetreflexologie zich bijzonder goed voor de behandeling van zieken, ouderen en gehandicapten. Het is een uiterst veilige methodiek!

Extra informatie.

Er ligt voor u een theoretische werkmap klaar en na afloop een certificaat.

Aandachtspunt: zorg voor kort geknipte nagels en makkelijk zittende kleding.

De workshop is inclusief koffie / thee en iets lekkers.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 01-06-2020
Einddatum 01-06-2020
Prijs per persoon €220.00
Locatie De Horizon