Straling

Straling

Straling heeft grote invloed op mens, dier en plant. Aardstraling is van alle tijden. Maar de toename van elektromagnetische straling door gebruik van zendmasten, gsm, internet en wifi brengt een hoeveelheid straling die leidt tot gezondheidsrisico’s.

Voetreflex therapie

Stress of burn-out: wat kan ik eraan doen?

Een beetje stress is niet erg. Om goed te functioneren heeft ieder mens een bepaalde spanning en stress nodig. Het wordt pas moeilijk als spanning en ontspanning niet meer met alkaar afgewisseld kunnen worden.

Skalpuro

SkalPuro voor krachtig haar

Nieuwe hoofdhuidgel bevordert de groei en het volume van het haar. Eenvoudig en effectief: 'SkalPuro', het nieuwste product van P. Jentschura, zorgt zowel bij mannen als bij vrouwen voor vol en volumineus haar.

Verzuring door verkeerde voeding

Verzuring door verkeerde voeding

Verkeerde voeding

Er is veel bekend over zure en basische voeding. Zure voeding is voornamelijk vlees, vis, suikers, witmeel producten, kaas en eieren. Basische voedingsmiddelen zijn verse groente en fruit. Het grootste gedeelte van het voedsel dat we lekker vinden is zuur.

Borstelmassages

Karton in plaats van plastic

Ons borstelassortiment heeft nu een nieuwe look gekregen.  Ecologisch verantwoord en in een chic design: de nieuwe verpakkingen van de Jentschura-borstels.

De populaire P. Jentschura-borstels hebben een fris, nieuw 'verpakkingsjasje' gekregen:

De kunst van het leven

De kunst van het leven

1. Energie zonder energie en productie van energie is er geen leven mogelijk, tekort aan energie kan leiden tot vermindering van kwaliteit van leven en ziekte. Daarom is het belangrijk en 1ste prioriteit om energie te optimaliseren en de balans te herstellen. Zonder voldoende energie kunnen de andere natuurgerichte principes onvoldoende herstellen en functioneren.


In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen, beroepscode en klacht- en tuchtregeling van de VNRT, RBCZ. Ik werk conform de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit is verwoord in de behandelovereenkomst.

De Horizon Gezondheidscentrum uit Sint-Oedenrode