Slide backgroundSlide thumbnail

De Horizon Gezondheidscentrum

Slide backgroundSlide thumbnail

De Horizon Gezondheidscentrum

Bioresonantie therapie

Een van de therapieën die De Horizon gebruikt is bioresonantie therapie. Dit apparaat bestrijkt het hele lichaam en checkt alle organen. Bovendien registreert en scheidt het apparaat allerlei trillingen én stimuleert het de werking van het lichaam. De trilnaald (biotensor) is gekoppeld aan het bioresonantie apparaat. In vakkundige handen is dit een gevoelig instrument voor het totale lichaam. Laat uw daarom alleen helpen door echte professionals die weten wat ze doen.

Wat is bioresonantie?

Overal in de natuur komen trillingen (resonanties) voor:

  • Aardbevingen.
  • Geluid.
  • Licht.
  • Radiogolven.

Het lichaam reageert op trillingen. Echter wanneer een lichaam uit balans is, ofwel verkeerde trillingen heeft, stroomt de energie niet goed door. Het gevolg: organen werken niet meer zoals het hoort. Met aangepaste lichaamseigen trillingen beïnvloedt het bioresonantie apparaat lichamelijke processen, zowel bij kinderen als bij volwassen.

bioresonantie

Waarom bioresonantie therapie?

De biotensor meet buiten het lichaam de frequenties van cellen, weefsels en organen. Uniek is dat elke lichaamscel zijn eigen frequentie heeft. Daardoor kan de trilnaald veranderingen in het lichaam zichtbaar maken. De beweging van de trilnaald maakt duidelijk welk orgaan of welk deel van het lichaam verkeerde trillingen afgeeft. Elke aandoening gaat gepaard met onregelmatige trillingen en kan dus opgespoord worden met de biotensor. Als de oorzaak in beeld is, verloopt het genezingsproces eenvoudiger. De genezingsverwachting van de bioresonantie therapie is daarom hoog.

Hoe werkt de Bioresonantie therapie?

De bioresonantie therapie beïnvloedt met haar (aangepaste) trillingen op energetisch niveau de lichamelijke processen van de individuele patiënt. Het bioresonantie apparaat zendt lichaamseigen trillingen uit die verstoringen in ons lichaam opspoort en opheft. De middelen die gebruikt worden bij bioresonantie therapie werken op het trillings- en energieniveau van het lichaam. Ze ondersteunen het immuunsysteem en beschermen het lichaam tegen ongunstige invloeden en aandoeningen.

De Bioresonantie behandeling is er dus op gericht om het lichaam aan te zetten tot herstel. Zowel acute als chronische klachten kunnen worden behandeld.

Benieuwd wat De Horizon Gezondheidscentrum voor u kan betekenen met betrekking tot bioresonantie therapie? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag mee om uw lichaam natuurlijk te laten herstellen!

Maak een afspraak

Vul hieronder het formulier in om een afspraak te maken.